Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Kako do nas?

Podjetje deluje na dveh lokacijah. Najdete nas v Ljubljani in Mengšu.

Lokacija v Ljubljani

RSteam d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 68 , 1000 Ljubljana, Slovenija

ljubljana

Z mestnim avtobusom

Peljite se z avtobusom številka 7 (Pržan) do zadnjega postajališča. Ko izstopite, pojdite naprej do razcepa in zavijte levo, na koncu ulice pa zavijte desno. Pred poslopjem se nahaja manjše parkirišče, pisarno pa najdete v prvem nadstropju. Pot do pisarne v stavbi je označena.

Z avtom z gorenjske avtoceste (s smeri Kranj)

Na avtocesti izberite izvoz Šiška – Dravlje in zapeljite na Celovško cesto v smeri proti centru. Na tretjem semaforju zavijte desno na cesto Andreja Bitenca in peljite naravnost. Ko boste opazili nadvoz nad avtocesto (most) zavijte desno. Ostanite na cesti in peljite mimo obračališča avtobusa številka 7 ter naprej do razcepa in zavijte levo, na koncu ulice pa zavijte desno. Pred poslopjem se nahaja manjše parkirišče, pisarno pa najdete v prvem nadstropju. Pot do pisarne v stavbi je označena.

Z avtom s štajerske avtoceste (s smeri Maribor)

Po severni obvoznici peljite v smeri Kranj, Koper  in izberite izvoz Kranj. Peljite naravnost in na semaforju prečkajte Celovško cesto, nato peljite vzporedno z avtocesto do naslednjega semaforja. Na semaforju zavijte desno na Regentovo cesto, po kateri peljete do T križišča, kjer zavijete levo na cesto Andreja Bitenca. Ko boste opazili nadvoz nad avtocesto (most) zavijte desno. Ostanite na cesti in peljite mimo obračališča avtobusa številka 7 ter naprej do razcepa in zavijte levo, na koncu ulice pa zavijte desno. Pred poslopjem se nahaja manjše parkirišče, pisarno pa najdete v prvem nadstropju. Pot do pisarne v stavbi je označena.

Z avtom s primorske avtoceste (s smeri Koper)

Peljite po severni obvoznici v smeri Kranj in nato izberite izvoz Šiška – Dravlje. Na semaforju zavijete levo na Regentovo cesto, po kateri peljete do T križišča, kjer zavijete levo na cesto Andreja Bitenca. Ko boste opazili nadvoz nad avtocesto (most) zavijte desno. Ostanite na cesti in peljite mimo obračališča avtobusa številka 7 ter naprej do razcepa in zavijte levo, na koncu ulice pa zavijte desno. Pred poslopjem se nahaja manjše parkirišče, pisarno pa najdete v prvem nadstropju. Pot do pisarne v stavbi je označena.

Z avtom s dolenske avtoceste (s smeri Novo Mesto)

Peljite po vzhodni obvoznici, sledite znakom za Kranj, do izvoza 2 tunelov (Golovec). Izberite izvoz Kranj. Peljite naravnost in semaforju prečkajte Celovško cesto, nato peljite vzporedno z avtocesto do naslednjega semaforja. Na semaforju zavijte desno na Regentovo cesto, po kateri peljete do T križišča, kjer zavijete levo na cesto Andreja Bitenca. Ko boste opazili nadvoz nad avtocesto (most) zavijte desno. Ostanite na cesti in peljite mimo obračališča avtobusa številka 7 ter naprej do razcepa in zavijte levo, na koncu ulice pa zavijte desno. Pred poslopjem se nahaja manjše parkirišče, pisarno pa najdete v prvem nadstropju. Pot do pisarne v stavbi je označena.

Lokacija v Mengšu

RSteam d.o.o., Linhartova 2a, 1234 Mengeš, Slovenija

menges